Na wstępie przepraszam, to moje pierwsze doświadczenie z Kadrowcem

Ale do rzeczy - stworzyłam listę płac (bazowałam na gotowym rozwiązaniu, dokładnie na "miesięczne"), zaksięgowałam FK, pojawił mi się dokument w Vatowcu, ale w polu "zapłata" wpisuje mi jakaś nieznaną datę i gdy klikam 2 razy nie pokazuje mi dokumentu - czyli nie mam pojęcia z czym rozliczyło

Dług pokazuje również jako 0,00
Jako, że to mój pierwszy raz

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Udało mi się w końcu przeklikać co jest nie tak, że nie przerzuca (kolejność bez znaczenia):
1. w Płace>Rodzaje List Płac > w wybranej liście na której pracujemy w dolnej tabeli w kolumnie "K" należy wybrać "W" te składniki, które mają przejść kwotowo
2. Jeśli mamy pracownika na niepełen etat, ale pracuje równą ilość godzin miesięcznie (czyli np. pół etatu pracuje po 4h dziennie) wówczas nie tworzyć kart czas pracy poprzez uzupełnianie, dodawanie itp - niech pozostanie pusta (jeżeli jest inaczej proszę o info, jak pousuwałam to u mnie zadziałało,bo inaczej uzupełniał mi system tylko część miesiąca)
3. W słowniki> Dni pracy> dodawać miesiące i poprzez przycisk "uzupełnij" utworzyć dni pracy
Zajęło mi (i nie tylko) trochę czasu dlatego napisałam, bo może komuś uratuje kiedyś trochę czasu