dodanie towaru do magazynu

gospodarka magazynowa

dodanie towaru do magazynu

Postprzez wojtek » 08.12.2008 02:26

Witam,

do tej pory nie prowadziłem magazynu w Vatowcu, a w arkuszu kalk. :) W jaki sposób mogę "zasilić" magazyn Vatowca? Próbowałem utworzyć jeden dokument na podst. którego zostałyby dodane wszystkie produkty, niestety w "Stan magazynowy" wciąż jest pusto. Bardzo proszę o nastawienie kompasu :)

Pozdrawiam,

Wojtek
wojtek
 
Postów: 1
Dołączył: 08.12.2008 02:18

Re: dodanie towaru do magazynu

Postprzez Pio » 08.12.2008 14:38

Katalog Towarów i Usług->kolumna "K"->wpisujemy "T" - towar magazynowany
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2546
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: dodanie towaru do magazynu

Postprzez Beatta » 06.03.2009 23:54

Zrobiłam tak jak jest tutaj podpowiedziane, ale nie ma towaru :(
Pozdrawiam
Beata
Beatta
 
Postów: 7
Dołączył: 16.02.2009 19:29

Re: dodanie towaru do magazynu

Postprzez Pio » 07.03.2009 08:37

menu Zestawienia->Magazyn->Weryfikuj
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2546
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: dodanie towaru do magazynu

Postprzez qriozum » 12.08.2014 18:39

Towar dodałem i jest "widoczny", ale jak spowodować by był "ilościowo" dostępny?
Te kolumny są "bez edycji".
I pomimo że towar mogę wybrać to już wstawić do faktury nie da się, bo "nie ma wystarczającej ilości na stanie".

Z Vaciaka korzystam okazjonalnie, więc proszę o wybaczenie że nie znam rozwiązania :((
Podpowie ktoś jak zmienić ilość towaru na magazynie?
qriozum
 
Postów: 41
Dołączył: 11.02.2012 17:16

Re: dodanie towaru do magazynu

Postprzez kris6112 » 13.08.2014 11:16

Jeśli np towar kupiłaś to wprowadź w Ewidencji Zakupów fakturę zakupu wraz ze specyfikacją wtedy towary /w sensie ilość/ pojawią się na magazynie.
kris6112
 
Postów: 208
Dołączył: 18.03.2008 10:52


Powróć do GM

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość