OK przywróciłam formuły sumowania wycofałam wszystkie zbędne dane, wszystko wróciło do normy, tylko pozostał problem numeracji dokumentów. Księga zaczyna się od nr 29 i nie wiem gdzie to zmienić?
skasowałam wszystko i wprowadziłam dokumenty od nowa. to "uzdrowiło" numerację. Zastanawiam się tylko dlaczego to się stało? Nigdy wcześniej mnie program nie zaskoczył takimi "rewelkami" pozdr serdecznie i dzięki
Piotrze ratuj! Jednak nie wszystko pyka!. Brak górnej linii podliczeń i teraz na wydruku nie wykazuje mi pierwszej pozycji wogóle! wpisy są prawidłowe ale wydruk księgi znów wadliwy! pomocy
1. pierwsze Lp można wpisać z ręki - zatem nie trzeba było niczego usuwać 2. wiersze podsumowań są kontrolowane raz w tygodniu i można przyśpieszyć kontrolę poprzez System->Reindeksacja i ponowne uruchomienie programu
Ok teraz wszystko chyba pyka. 2 dni temu ściągnęłam program u znajomej. Instalacja zgodnie z wskazówkami itd. po wprowadzeniu wszystkich danych firmy miałam podobne problemy przy wpisywaniu w ewidencje i księgi. Też brakowało wierszy sumująych, źle przenosił i wyliczał. Po niedzieli będę u niej i zadziałam podobnie jak u siebie. Tereaz jestem dużo mądrzejsza dzięki i pozdr